INDIANA Jerky kuřecí Original 25g
Kód: I-015Detailní popis produktu
Kuře sbalené na cesty. Výborná pochoutka z libového kuřecího masa, zásobárna bílkovin a zdravých kalorií – ideální třeba na dlouhé pochody. Náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa.
- 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g kuřecího masa
- Vysoký obsah bílkovin
- Bez cukru a lepku
Složení: kuřecí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
| Nutriční hodnoty výrobku: | 100g | 25g * | GDA 25g ** |
| Energetická hodnota v kJ | 1108 | 277 | 3 % |
| Energetická hodnota v kcal | 262 | 66 | 3 % |
| Tuky v g | 3,4 | 0,9 | 1 % |
| z toho nasycené v g | 1 | 0,3 | 2 % |
| Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
| z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0 % |
| Bílkoviny (proteiny) v g | 53 | 13 | 26 % |
| Sůl v g | 3,46 | 0,87 | 15 % |
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zdraví a sport | Sportovní výživa | Sušené maso | Kuřecí |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.032 kg |
| EAN: | 8594055300151 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
